Προβολή Ταινίας “Χιόνια στο Κιλιμάντζαρο”

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ» ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ SHARE, LOVE, TRAVEL

Την Κυριακή 2/2/2020 στις 14:00, η Ομάδα του Share, Love, Travel σε συνεργασία με την εταιρία feelgood entertainment και το Cinema Mikrokosmos, διοργανώνει προβολή της ταινίας «Χιόνια στο Κιλιμάντζαρο» με ελεύθερη συνεισφορά για την υποστήριξη 400 παιδιών του χωριού Mtakuja, στους πρόποδες του όρους Κιλιμάντζαρο στην Τανζανία στο οποίο θα μεταβούν 20 εθελοντές από τις 26/2/2020 έως τις 03/09/2020.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών και την υλοποίηση των δράσεων που θα λάβουν μέρος στο χωριό.

Στόχος της αποστολής είναι να αλληλοεπιδράσει με την τοπική κοινότητα και να συζητήσει μαζί της θέματα που την απασχολούν, ενώ θα παραδώσει πολιτικά και αθλητικά ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά, 10 κιβώτια εκπαιδευτικού υλικού, θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή νέων οικολογικών τουαλετών για το τοπικό Δημοτικό σχολείο, θα υλοποιήσει 30 εκπαιδευτικά εργαστήρια με ρομποτική, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, αθλητικές δραστηριότητες, περιβαλλοντική αγωγή και δεντροφύτευση.

Επίσης καθημερινά θα οργανώνονται σεμινάρια χειροτεχνίας, πλεξίματος, κατασκευών από ίνες μπανάνας, παρασκευή προϊόντων προσωπικής υγιεινής και σεμινάρια επιχειρηματικότητας για τις γυναίκες της τοπικής κοινότητας ώστε να αναπτύξουν βασικές οικονομικές δραστηριότητες και να ξεφύγουν από τον κύκλο της φτώχειας.

Επιπλέον θα γίνει ανταλλαγή εμπειριών και πολιτισμού μέσω ενός μουσικού φεστιβάλ με συγκροτήματα των φυλών Μασάϊ, συμμετοχή της παιδικής χορωδίας και συμμετοχή της Ελληνικής αποστολής με Ελληνική παραδοσιακή μουσική και χορούς.
Πλατφόρμα για την χρηματοδότηση του πρότζεκτ μέσω Δωρεών
GiveandFund-ShareLoveTravelTanzania

Περισσότερες πληροφορίες στα Facebook, Instagram, Twitter @sharelovetravelproject και στην ιστοσελίδα www.sharelovetravel.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *