Ο Δρόμος του Ειρηνικού Πολεμιστή

Προβολή του Αφυπνιστικού Κινηματογράφου της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. Μετά την προβολή θα γίνει ανάλυση των μηνυμάτων της ταινίας από τον ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή και πνευματικό ακτιβιστή Γιάννη Αυγουστάτο και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους θεατές.
Είσοδος με ελεύθερη συνδρομή.
Παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίτερα για να εξασφαλίσετε θέση!

Ακόμα και όσοι την έχουν ήδη δει θα μπορέσουν να ανακαλύψουν νοήματα που ίσως τους διέφυγαν.. Το ζητούμενο είναι να πάμε πέρα από την απόλαυση ενός θεάματος και να παρακινηθούμε να ζήσουμε ως “Ειρηνικοί Πολεμιστές” την κάθε μας στιγμή!

Περίληψη
Ο Νταν Μίλμαν είναι ένας αθλητής που ονειρεύεται μια μέρα να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα όνειρά του θα γκρεμιστούν όταν μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, του ανακοινωθεί ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά. Με τη βοήθεια ενός παράξενου δασκάλου, του Σωκράτη και την υποστήριξη της φίλης του Τζόι, ο Νταν θα δει διαφορετικά τη ζωή. Βασισμένη στο βιβλίο του Νταν Μίλμαν που μεταφράστηκε σε δεκάδες γλώσσες, η «διαφορετική» αυτή ταινία αναπτύσσει μιαν άλλη οπτική για τη ζωή και τις πραγματικές αξίες του ανθρώπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *