Οι Humanlinks με την Παουλίνα

Oι humanlinks και ο κινηματογράφος μικρόκοσμος (Λεωφόρος Συγγρού 106) σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας: Paulina ( La patota ), την Κυριακή 7/4/2019 στις 17:00. Η είσοδος είναι δωρεάν προς το κοινό.

Πρόκειται για Αργεντινοβραζιλιάνικη παραγωγή του 2015. Η σκηνοθεσία είναι του Santiago Mitre. Πρωταγωνιστούν οι: Dolores Fonzi, Oscar Martinez, Esteban Lamothe.

Υπόθεση:Η Paulina, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της, εγκαταλείπει την καριέρα δικηγόρου για να γίνει δασκάλα σε ένα σχολείο στην επαρχία. Ένα τραγικό γεγονός που θα συμβεί στην ίδια, θα της αλλάξει τη ζωή και θα την φέρει αντιμέτωπη με την τοπική κοινωνία, την οικογένειά της και τον ίδιο της τον εαυτό.

Οι humanlinks.gr – Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάσθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσουν Προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία
#http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *