Οι HumanLinks με Το Μαύρο Άλογο

Οι “Humanlinks” και ο κινηματογράφος MIKROKOSMOS σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας ” Το Μαύρο Άλογο ” (The Dark Horse) την Τετάρτη 5/12/2018 και ώρα 17:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Χορηγός επικοινωνίας: psychologyNow.gr

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Genesis Potini, ενός Νεοζηλανδού σκακιστή που πάσχει από διπολική διαταραχή. Ο Genesis καταφέρνει μέσα από την μεγάλη του αγάπη για το σκάκι να διαχειρίζεται την ασθένεια του και στην συνέχεια να βοηθάει κι άλλους ανθρώπους που υποφέρουν από ψυχικές διαταραχές.. Είναι παραγωγή Νέας Ζηλανδιας 2014.
Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του James Napier Robertson και πρωταγωνιστούν ο Cliff Curtis και ο James Rolleston. Απέσπασε στα βραβεία Νέας Ζηλανδίας το τίτλο της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναριού, 1ου και 2ου ανδρικού ρόλου. Επίσης ψηφίστηκε καλύτερη ταινία στα φεστιβάλ κινηματογραφου του Σηάτλ, του Σαν Φρανσισκο και του Ρότερνταμ το 2015.

Οι “Humanlinks – Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι” είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος»

MIKROKOSMOS: Λεωφόρος Συγγρου 106 (απέναντι από το εργοστάσιο του FIX ).
Επικοινωνία Humanlinks: Κώστας Καραμπουρνιώτης: 6948320868. Συντονιστής ομάδας κινηματογράφου humanlinks Μαργαρίτα Μαθία: 699 4085859 Υπεύθυνη Κινηματογράφου «Μικρόκοσμος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *