Από 25/5 - 31/5 το πρόγραμμα του Μικρόκοσμου είναι:

Ο Μπο φοβάται

Όταν μαθαίνει πως η μητέρα του πέθανε ξαφνικά, ο μοναχικός, χαμηλών τόνων και μόνιμα αγχωμένος Μπο ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο απρόβλεπτες περιπέτειες για να φτάσει στο πατρικό του.

Πέμπτη - Παρασκευή - Κυριακή - Τετάρτη στις 21:15
Σάββατο στις 18:00

Το Μπλε Καφτάνι

Ο Χαλίμ και η Μίνα διατηρούν ένα παραδοσιακό κατάστημα με καφτάνια στο Σαλέ του Μαρόκου. Για να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς πελάτες, προσλαμβάνουν ως μαθητευόμενο έναν ταλαντούχο νεαρό, η παρουσία του οποίου αναστατώνει τον Χαλίμ.

Πέμπτη - Παρασκευή - Κυριακή - Τετάρτη στις 18:00
Σάββατο στις 22:15
Δευτέρα - Τρίτη στις 18:30

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Ο Αλέν και η Μαρί μετακομίζουν σε ένα ήσυχο προάστιο. Στα έγκατα του νέου τους σπιτιού, βαθιά στο κελάρι, ένα μυστηριώδες τούνελ θα ανατρέψει τη ζωή τους. Μια μοναδική, σπαρταριστή κωμωδία που αποκαλύπτει τις αναρίθμητες εκπλήξεις που κρύβονται στους πιο αδιάφορους χώρους, μέσα από ένα εξωφρενικό ταξίδι στο χρόνο!

Πέμπτη - Παρασκευή - Κυριακή - Τετάρτη στις 20:00
Σάββατο στις 21:00
Δευτέρα - Τρίτη στις 20:30

🍿🍿 Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας

Υπέκυψα στον πειρασμό

Μια νεαρή γυναίκα που έχει κακοποιηθεί και εκμεταλλευτεί όλους τους άνδρες στη ζωή της, βρίσκει τελικά έναν άντρα που πιστεύει ότι την αγαπάει αληθινά, αλλά απογοητευεται όταν διαπιστώνει ότι και αυτός την εξαπατά και σκοτώνει την ερωμένη του φίλου.

Δευτέρα στις 21:45

Σε έναν έρημο τόπο

Ένας δύστροπος, κυνικός και σχεδόν ξοφλημένος χολιγουντιανός σεναριογράφος κατηγορείται για φόνο. Μια γοητευτική γειτόνισσα του παρέχει σωτήριο άλλοθι, αλλά όταν τον γνωρίζει καλύτερα αρχίζει να έχει τις αμφιβολίες της.

Τρίτη στις 21:45
Τιμή Εισόδου: 4 ευρώ